Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-Van der Valk hotel in Katwoude nabij Volendam

Van der Valk Hotel Volendam
Katwoude, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk hotel in Katwoude nabij Volendam

De ligging van dit 4*-Van der Valk hotel Volendam is ideaal; gelegen in het groen en de rust, maar toch vlakbij de pittoreske vissersplaatsjes Volendam, Edam en Marken. Vanuit het hotel kun je verschillende fiets- en wandelroutes afleggen in de omgeving of langs het IJsselmeer en genieten van de rust en de natuur. De steden Amsterdam en Hoorn zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanuit het hotel. In deze steden kun je diverse musea bezoeken, eindeloos shoppen, leuke souvenirs kopen, of heerlijk uitrusten op één van de vele terrasjes.
Kortom, in deze regio is er voor ieder wat wils.

Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-Van der Valk hotel in Katwoude nabij Volendam

Van der Valk Hotel Volendam
Katwoude, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-Van der Valk hotel
  • Bushalte direct aan het hotel gelegen, binnen 25 minuten op Centraal Station Amsterdam
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Volendams museum
Van der Valk Hotel Volendam gaat verbouwen!

Dit betekent dat ze vanaf 1 juni het hoofdgebouw gaan sluiten en overgaan naar het tijdelijke pop-up restaurant/bar. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat je zo min mogelijk overlast ervaart tijdens je verblijf. De werkzaamheden zullen tussen 7:00 en 18:00 uur maandag-zaterdag plaatsvinden. Tijdens de verbouwing zullen het restaurant, de bar en de 129 hotelkamers operationeel blijven.

Tips in de omgeving!

Op de foto in Volendamse klederdracht
Ben je wel in Volendam geweest als je géén foto hebt gemaakt in klederdracht? Een fotoshoot in traditioneel Volendams kostuum hoort erbij en is het perfecte aandenken aan een dagje Volendam. De Volendamse klederdracht voor vrouwen bestaat onder andere uit een zwarte rok met gekleurd schort, een geborduurde kraag en uiteraard een kanten mutsje. Het kostuum voor de mannen is iets simpeler, maar het ziet er beide fantastisch uit.

Bezoek het Volendams museum
Om Volendam echt te begrijpen en waarderen is het een aanrader om een bezoek te brengen aan het Volendams Museum. Dit kleine museum heeft interessante tentoonstellingen over de geschiedenis van het vissersdorp. Klederdracht komt uiteraard aan bod, maar er zijn ook een aantal Volendamse interieurs nagebouwd. Daarnaast is er een filmzaal met oude beelden uit Volendam en kun je schilderijen met Volendamse tafereeltjes bewonderen. De zelfbenoemde topattractie van het Volendams Museum is de kamer met 11 miljoen sigarenbandjes, ook wel bekend als het Sigarenbandjesmuseum.

Een visje eten op De Dijk
Verplichte kost als je een dagje naar Volendam gaat: een visje eten op De Dijk. Want hoewel Volendam het al lang niet meer moet hebben van de visserij, is het nog steeds een van de beste plekken in Nederland om visje te eten. Een broodje paling is een echte Volendamse lekkernij, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Hollandse Nieuwe of portie kibbeling. Vis eten kan bij een van de restaurantjes aan de haven, maar ook bij een van de viskramen. Vishandel Lekkers (gelegen in de haven tegenover Foto de Boer) schijnt de beste te zijn.

Van der Valk Hotel Volendam
Wagenweg 1,
Katwoude, Nederland
Kaart
Wagenweg 1, Katwoude, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterrenhotel Van der Valk Volendam ligt in een rustige, landelijke omgeving op iets meer dan 15 km van Amsterdam. Het heeft een binnenzwembad en een ruim terras met uitzicht op een meertje. Het hotel beschik over een oplaad punt voor een elektrische auto en E-bike. De kamers van het Van der Valk Hotel Volendam zijn voorzien van een flatscreen-tv, een telefoon, een kluisje, een koelkast en een bureau. Verder hebben ze een zithoek, een wekdienst, een koffiezetapparaat en airconditioning. De eigen badkamer is uitgerust met een bad en/of een douche, een toilet en een haardroger. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi, parkeren en gebruik van het zwembad bij het hotel. Huisdieren zijn NIET toegestaan. Er is een bushalte direct aan het hotel gelegen, binnen 25 minuten op Centraal Station Amsterdam

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Palingsoundmuseum Volendam

Cultuur, Musea
Slobbeland 19

In het Palingsoundmuseum in Volendam wordt 100 jaar Volendammer muziekontwikkeling in beeld gebracht. Hier ontdekt u waarom Volendammers zo muzikaal en succesvol zijn.

Volendams Museum

Musea
Zeestraat 41

Het Volendams Museum is een historisch museum over de traditionele klederdracht. Naast de Volendammer klederdracht vindt u hier ook meer over historische interieurs.

De Dijk Volendam

Bezienswaardigheden, Wijken
Haven

De Dijk is het hart van Volendam en loopt langs het water. Hier heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en vindt u de visafslag. Het is het inmiddels een Rijksmonument.

Volendam

Steden
Volendam

Volendam behoort tot de mooiste dorpjes van Nederland. Loop over de Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes. Het is een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd. Niet voor niets een dorp dat werd bezongen als de parel van de Zuiderzee.

Edam

Steden
Nieuwe Haven

Edam is een stadje uit de 12e eeuw. De kaasstad gelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst 178 monumenten.

Foto Zwarthoed

Cultuur, Bezienswaardigheden
Haven 5

Langs de Dijk in Volendam zijn er diverse fotografiestudio's te vinden waar u op de foto kunt in traditionele klederdracht. Een bekende studio is Foto Zwarthoed tegenover hotel Spaander.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.65 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro