Autorondreis
dagen

14-daagse autorondreis door Italië incl. ontbijt, diner en extra's

14-daagse rondreis door 6 gebieden in Italië
Veneto, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 14-daagse autorondreis door 6 regio's in Italië incl. ontbijt, diner en meer extra's

Bella Italia! Tijdens deze rondreis ga je 6 gebieden van Italië bezoeken en verblijf je in verschillende hotels. 's Ochtens geniet je van een ontbijtbuffet dat voor je klaarstaat om de dag goed te beginnen. Na het ontbijt kun je op ontdekking gaan in de regio waar je verblijft en verschillende steden bezoeken. Zo ga je naar onder andere het prachtige Venetië, de Adriatische kust en Toscane.
Kortom: tijdens deze rondreis hoef jij je geen moment te vervelen!

Autorondreis
dagen

14-daagse autorondreis door Italië incl. ontbijt, diner en extra's

14-daagse rondreis door 6 gebieden in Italië
Veneto, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 13 overnachtingen in 3*- en 4*-hotels
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • 9 x diner in de hotels bij Venetië, Adria, Abruzzen en Toscane
  • 1x welkomstdrankje in het hotel in Campania
  • 1x welkomstdrankje in het hotel in Lombardije
  • 1x proeverij van lokale producten in Toscane t.w.v. ca. € 15,00
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Veneto
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Antony Palace in Macron (of gelijkwaardig)

Vandaag ga je op basis van eigen vervoer richting Veneto en begint je rondreis door Italië. Of het nu gaat om gotische villa's, het Gardameer of Verona als het toneel van Shakespeares beroemdste tragedie van een ongelukkige liefde.. hier krijgen reizigers naar Italië waar voor hun geld. De noordoostelijke regio Veneto is de thuisbasis van de populaire mousserende wijn Prosecco, die niet alleen de naam van de drank is, maar ook van een druivensoort uit het prachtige heuvelachtige landschap ten westen van Treviso. In de stad Vicenza vind je het bewijs van de renaissance-architect Andrea Palladio, die in de 16e eeuw Noord-Italië vorm gaf met zijn statige bouwstijl. Wat dacht je van een heerlijk glas rode wijn, zoals Amarone of Valpolicella?

Dag 2: Venetië

Venetië moet je gewoon gezien hebben. Vandaag kun je genieten van een reis naar de lagunestad en de flair van de stad van dichtbij ervaren. Water, waar je ook kijkt, artistieke Venetiaanse gevels, ansichtkaartmotieven op elke hoek en gigantische bezienswaardigheden. Op het kleine eiland tegenover het San Marcoplein heb je waarschijnlijk het meest fantastische uitzicht over de stad.

Dag 3: Adriatische kust
Je verblijft de komende 3 nachten in Hotel Derby in Rimini (of gelijkwaardig)

Je avontuur brengt je verder naar de fascinerende Adriatische kust in de populaire stad Rimini. Met een heerlijke gelato in de ene hand en je partner in de andere hand, is het hier gemakkelijk te doorstaan. Geniet van de zonnestralen op het strand, laat je meevoeren door de vele kleine marktjes en winkeltjes, maak selfies op de Ponte d'Augusto, de Romeinse brug, en wandel door het oudste deel van Rimini, de Borgo San Giuliano, met zijn betoverende kleine straatjes. Tijdens je verblijf aan de Adriatische kust geniet je van extra beach service. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van 1 parasol en 2 ligbedden. Hoe lekker is dat?

Dag 4 en 5: Adriatische kust

Je hebt gisteren niet alles gedaan? Geen zorgen, je hebt nog 2 volle dagen om de omgeving te verkennen. Ben je geïnteresseerd in het strand en de zon, cultuur en muziek of keuken en het nachtleven of waarom niet gewoon alles door elkaar heen ontdekken?

Dag 6: Abruzzen
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Eva in Alba Adriatica (of gelijkwaardig)

Verfrist en al met de eerste lichte kleur op je gezicht, verlaat je het prachtige Emilia-Romagna en steek je de grens over naar Abruzzo. De regio wordt gekenmerkt door charmante bergdorpjes en pure idylle, een spectaculair landschap dat te bewonderen is in drie nationale parken en een regionaal park.

Dag 7: Abruzzen

Of je nou liever het ruige achterland of de romantische kust verkent: de keuze is geheel aan jou. In de steden L'Aquila, Pescara, Molise en Chieti, aan de prachtige kusten en in het bergachtige achterland: overal vind je mooie plekjes en adembenemende fotomomenten.

Dag 8: Campanië (Campania)
Je verblijft de komende 3 nachten in Hotel B&B Porto Salvo (of gelijkwaardig)

Ga verder naar een regio die bekend staat om zijn historische Romeinse ruïnes en spectaculaire kustlijn. De hoofdstad Napels ligt indrukwekkend tussen de beroemde grijze kegel van de Vesuvius en het diepblauwe water van de Golf van Napels. Ten zuiden van Napels aan de kust van Amalfi hangen pastelkleurige huizen aan de steile kustmuur in steden als Positano, Amalfi en Ravello.

Dag 9 en 10: Campanië (Campania)

Tijdens je verblijf in Campanië moet je zeker een bezoek plannen aan de waarschijnlijk meest chaotische, meest veelzijdige, meest betoverende stad van Italië, Napels. Kunst op elke hoek, het ene historisch pand na het andere, kleine cafés en winkeltjes, straatmuziek en natuurlijk ontzettend lekker eten. Maak een reis terug in de tijd met een bezoek aan de archeologische vindplaats Pompeï, spring in het kristalheldere water van de kust van Amalfi, bekijk het fantastische eiland Capri of breng een bezoek aan een van de vele steden.

Dag 11: Toscane
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Miralaghi a Chianciano Terme (of gelijkwaardig)

Arrivederci Campania, Buongiorno Toscana! Toscane is ongetwijfeld een van de mooiste regio's van Italië. En terecht: heuvelachtige wijn- en olijfgaarden, idyllische landschappen, historische kunstwerken en fantastische stranden kenmerken het gebied. Hier hoef je niet eens meer je camera in te pakken, want het ene fotomotief volgt het andere op. Alsof het op doek is geschilderd, verrijzen wonderlijke plekken voor je ogen en word je sprakeloos van verbazing.

Dag 12: Toscane

Het maakt niet uit of het Florence, Siena, Volterra, San Gimignano of Montecatini Terme is: elke plek in Toscane straalt zijn eigen charme uit en zal je boeien met zijn geschiedenis, kunst, cultuur en eten. Wat dacht je van een bezoek aan de Boboli-tuinen in Florence, een wandeling door Siena of een heerlijk ijsje van de wereldkampioen in Siena? Je kunt spontaan beslissen waar je heen wilt en waar je zin in hebt. Maar één ding is duidelijk: je zult overal gefascineerd zijn.

Dag 13: Lombardije
Je verblijft de komende nacht in Hotel Leonardo Milan City Center in Milaan (of gelijkwaardig)

Aan het einde van de reis brengt de voorlaatste dag je naar de winkelmetropool Milaan. Naast de imposante en wereldberoemde kathedraal van Milaan, kunt u ook door de populaire wijk Brera en Chinatown slenteren, de fascinerende Galleria Emanuele Vittorio ll. bekijken, een prachtige winkelgalerij, het "Laatste Avondmaal" bewonderen en uw avond doorbrengen in de trendy wijk Navigli met een sundowner laat het maar verdwijnen. Overnachting in Hotel Leonardo Milan City Center, Milaan

Dag 14: Terugreis

Je reis eindigt vandaag met 14 dagen achter de rug vol indrukken, ervaringen en herinneringen.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
14-daagse rondreis door 6 gebieden in Italië
.,
Veneto, Italië
Kaart
., Veneto, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis ga je 6 gebieden van Italië bezoeken. 's Ochtens geniet je van een ontbijtbuffet dat voor je klaarstaat om de dag goed te beginnen. Na het ontbijt kun je op ontdekking gaan in de regio waar je verblijft en verschillende steden bezoeken. Zo ga je naar onder andere het prachtige Venetië, de Adriatische kust en de Toscane.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Dorsoduro

Wijken
Dorsoduro

Dorsoduro is uitgegroeid tot een kunstzinnige wijk. Er bevinden zich twee grote musea en je kunt genieten van een gezellige, levendige sfeer.

Canal Grande

Boottochten en watersporten
Canal Grande

De Canal Grande is ca. 4 km. lang en loopt dwars door Venetië. Maak een boottocht en bewonder de prachtige huizen aan de waterkant.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Venetië

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro