Roompot Vakantieparken
dagen

Overnacht midden op het Zeeuwse strand in een Beach House in Kamperland

Roompot Beach Resort
Kamperland, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Weekend, midweek of week op Roompot vakantiepark in een 6-Persoons Beach House midden op het strand direct aan N.P. de Oosterschelde

Altijd al eens willen ontwaken midden op het strand? Dit is je kans! Je verblijft in een prachtige chalet op het strand van Nationaal Park de Oosterschelde. Dit maakt Roompot Beach Resort dé perfecte bestemming om heerlijk van het strand te genieten. Laat je bagage achter bij de bagageservice en wandel over het heerlijke zandstrand. Een bezoek aan de hoofdstad Middelburg of het bruisende Vlissingen mag ook zeker niet ontbreken. Niet alleen zijn er vele bezienswaardigheden in de omgeving, ook aan natuur ontbreekt het hier niet. Wanneer je geen zin hebt om eropuit te gaan, kun je je ook heel goed op het park zelf vermaken. Je hoeft je tijdens je vakantie niet te vervelen. Zowel voor jong als oud is er voldoende vermaak. Zo kunnen de kinderen zich vermaken bij de Koos Kids Club of ga met zijn allen genieten in het subtropisch zwemparadijs. Als je even lekker wilt relaxen kan dit bijvoorbeeld in het Turkse stoombad of onder de zonnebank. 's Avonds geen zin om te koken? Ga dan eens eten in één van de restaurants.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 2 januari!

Roompot Vakantieparken
dagen

Overnacht midden op het Zeeuwse strand in een Beach House in Kamperland

Roompot Beach Resort
Kamperland, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 6-persoons beach house op het strand
  • Gratis gebruik van het subtropisch zwemparadijs
  • Gratis deelname aan de sport- en animatie activiteiten
  • Koos Kids Club voor de kinderen
  • Mogelijkheid om fietsen te huren (tegen betaling)
  • Het park is direct gelegen aan het water van Nationaal Park De Oosterschelde
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: bezoek Veere, Zierikzee, Goes of Middelburg
Let op:

Roompot Beach Resort is geopend, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. Denk aan faciliteiten die (beperkt) open zijn. Bezoek hier de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op het park. Daarop zie je welke maatregelen worden getroffen en wat dat mogelijk betekent voor je vakantie.

De Beach Houses liggen op het zandstrand dus ben je omgeven door zand. Houdt er rekening mee dat door (harde) wind het zand op kan stuiven. Alle Beach Houses zijn bereikbaar via een trap, hierdoor zijn de Beach Houses niet aan te raden voor personen die slecht ter been zijn.

LET OP! Zodra je je auto hebt uitgeladen, graag direct het bagage verzamelpunt met de auto verlaten om een goede doorstroom te bevorderen. De bagage zal vanaf het bagage verzamelpunt naar je accommodatie vervoerd worden.

Je kunt je bagage voor incheck van 14.30 tot 17.30 uur aanbieden bij het bagage verzamelpunt. Bij vertrek zal de bagageservice tussen 09.00 en 11.00 uur rijden vanaf de chalets naar het bagage verzamelpunt.

Het zwembad en restaurant zijn weer geopend. Wil je komen zwemmen of eten? Gezellig! Reserveer wel vooraf even het tijdblok waarin je komt voor het zwembad of het restaurant. Houd bij het reserveren voor het zwembad je reserveringsnummer bij de hand.

Roompot Beach Resort
Mariapolderseweg 1,
Kamperland, Nederland
Kaart
Mariapolderseweg 1, Kamperland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Roompot Beach Resort staat bekend als één van de meest veelzijdige vakantieparken van Zeeland. Het park heeft vele faciliteiten die je verblijf tot een waar feest maken! Koos Konijn zorgt voor een gezellig animatieprogramma voor de jongsten, maar ook voor de ouderen worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Daarnaast kun je het hele jaar door genieten van het heerlijke subtropische zwembad. Ook heb je de mogelijkheid om gezellig te gaan bowlen of midgetgolfen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op centrale parkeerplaats
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,50 per huisdier per nacht (maximaal 2 huisdieren en op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Veere

Steden
Veere

Veere was eens een machtige handelsstad. De pakhuizen en oude straatjes herinneren nog aan deze glorietijd.

Passagiersschip de Onrust

Boottochten en watersporten
Nieuwe Havenweg 5

Passagiersschip de Onrust maakt het gehele jaar door verschillende rondvaarten. Een rondvaart voor familie of bijvoorbeeld een natuur rondvaart, alles is mogelijk!

Burgh-Haamstede

Steden, Stranden
Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede is een erg populaire vakantiebestemming. In totaal ligt hier meer dan 17 km. aan zandstrand en is op sommige plaatsen 100 m. breed.

Kamer 51

Recreatie en spellen
Nederstraat 31

Vanaf 2011 is de eerste Escape Room in Europa geopend. Sinds 2011 is deze activiteit zeer gegroeid. Je wordt opgesloten in een kamer/ruimte met je vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's. Via verschillende aanwijzingen is het de bedoeling dat je binnen 51 minuten uit de ruimte probeert te ontsnappen. Lukt dit niet? Dan is het spel over!

Middelburg

Steden
Onder Den Toren 1

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie.

Verplichte kosten
  • Eindschoonmaak Lodge: € 58,25 per accommodatie per verblijf
  • Waarborgsom: € 65,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken dien je contact op te nemen met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:

  • Handdoekenpakket € 6,50 per set -> vanaf 2022 € 6,75 per set
  • Keukendoeken € 4,95 per pakket
  • Bedlinnen € 9,50 per pakket -> vanaf 2022 € 9,75 per pakket
  • Huisdieren (ALTIJD op aanvraag!) € 5,50 per huisdier per nacht (maximaal 2 huisdieren)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,50 per huisdier per nacht (maximaal 2 huisdieren en op aanvraag)

Belangrijke informatie

Serviceset

In het verblijf ligt een serviceset voor je klaar. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Mindervaliden

De Beach Houses liggen op het zandstrand dus ben je omgeven door zand. Houdt er rekening mee dat door (harde) wind het zand op kan stuiven. Alle Beach Houses zijn bereikbaar via een trap, hierdoor zijn de Beach Houses niet aan te raden voor personen die slecht ter been zijn.

Openingstijden receptie

De receptie heeft wisselende openingstijden. Klik voor meer informatie over de openingstijden op deze link.

Let op:

  • Per boeking moet er altijd 1 persoon 21 jaar of ouder zijn.
  • Het exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen.
  • Enkel recreatief verblijf toegestaan.

Voor verschillende parken wordt een groepenborg gerekend. De hoogte van de waarborg kan verschillen per park en per groepssamenstelling. De waarborgsom zal een bedrag tussen de €50 en €500 per persoon bedragen. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering. De receptie van het park beslist of de waarborgsom noodzakelijk is. Indien de accommodatie netjes is achtergelaten wordt de waarborgsom binnen 5 tot 10 werkdagen retour gestort.

Parkeren

Ja, op centrale parkeerplaats

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

Voor de actuele openingstijden verwijzen wij je naar de website van Roompot

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 13.38 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro