De ALLERBESTE Familiedeals
dagen

Roompot kustpark Egmond aan Zee incl. verblijf in een chalet

Kustpark Egmond aan Zee
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
4, 5 of 8 dagen Roompot kustpark Egmond aan Zee incl. verblijf in een chalet

Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een chalet voor 6 personen op het Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Met het strand voor de deur kun je hier zeker goed vertoeven. Maak lange wandelingen en speur naar waterleven in een van de vele poeltjes of slenter over de gezellige boulevard. Ook het huren van een fiets is een echte aanrader. Verken de omgeving en trek langs de vuurtoren, de duinen en de prachtige bloembollenvelden. Of breng een bezoekje aan de hoofdstad Amsterdam of de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. De stranden van Egmond aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Zijn de kinderen mee? Ga dan een dagje naar het Sprookjeswonderland in Enkhuizen!

De ALLERBESTE Familiedeals
dagen

Roompot kustpark Egmond aan Zee incl. verblijf in een chalet

Kustpark Egmond aan Zee
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een 6-persoons vrijstaande chalet
  • Rustig familiepark
  • Strand op ca. 1,5 km afstand gelegen
  • Koos Kids Club voor de kinderen
  • Mogelijkheid fietsen te huren (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de chalet
  • Gratis parkeren op het park
  • Tip: ga ook een dagje naar Alkmaar of Amsterdam
Chalet (6B)

Dit chalet is vrijstaand, geschikt voor 6 personen en is 60 m² groot. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en de badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Ook is er een apart toilet. Via de openslaande deuren loop je zo vanuit de woonkamer het gemeubileerde terras op. Ook maakt je gratis gebruik van Wi-Fi.

Kustpark Egmond aan Zee
Nollenweg 1,
Egmond aan Zee, Nederland
Kaart
Nollenweg 1, Egmond aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Roompot Kustpark Egmond aan Zee is gelegen op loopafstand van het Noordzeestrand. Het vakantiepark bestaat uit een camping en een gedeelte waar comfortabele chalets staan. Het park beschikt over eigen eetgelegenheden, een supermarkt en een speeltuin voor de kinderen. Als je iets anders wilt doen dan genieten van de zee en het strand, leent de omgeving zich goed voor het maken van uitstapjes. Zo zijn er diverse wandel- en fietsroutes door de duinen en de directe omgeving en de gezellige kaasstad Alkmaar vind je op ca. 10 minuten rijden afstand. Egmond zelf heeft vele gezellige restaurantjes, terrasjes en een winkelstraat. Kortom; een park met alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie en tevens een prima uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,50 p.d. + eenmalige eindschoonmaak van € 59,95
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Haarlem

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen
Haarlem

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod en de grote diversiteit aan winkels.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Enkhuizen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Westerstraat 138

Enkhuizen is van oudsher een vissersplaats met een roemrijk verleden. Je kunt hiervan de sfeer nog heel goed proeven in de monumentale binnenstad.

Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 65,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken dien je contact op te nemen met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:

  • Eindschoonmaak € 59,95 (verplicht indien er een hond mee gaat)
  • Huisdieren: € 5,50 per huisdier, per nacht (max. 2 huisdieren)
  • Voorkeurskosten € 27,50
  • Bedlinnen € 8,95 p.p.
  • Handdoeken: € 5,75 per set
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,50 p.d. + eenmalige eindschoonmaak van € 59,95

Belangrijke informatie

Let op:
De openingstijden voor de receptie zijn wisselend. Bekijk hier de openingstijden voor de periode waarin je wilt gaan.

Voor verschillende parken wordt een groepenborg gerekend. De hoogte van de waarborg kan verschillen per park en per groepssamenstelling. De waarborgsom zal een bedrag tussen de €50 en €500 per persoon bedragen. Houd hier rekening mee bij het maken van de reservering. De receptie van het park beslist of de waarborgsom noodzakelijk is. Indien de accommodatie netjes is achtergelaten wordt de waarborgsom binnen 5 tot 10 werkdagen retour gestort.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00-17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.03 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro