Stedentrips
Mystery hotels
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Laat je verrassen met een Europese Surprise City Trip incl. vlucht en ontbijt

Mystery City Trip
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
205,-
totaal: 439,95 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
3- of 4-daagse Surprise City Trip naar een verrassende Europese bestemming incl. vlucht en ontbijt

Teveel mooie steden in Europa om te bezoeken en welke kies je dit keer? Nou... dit keer hoef je niet zelf te kiezen! Dat doen wij voor jou! Houd je van verrassingen, dan ben je hier op het juiste adres! Voor deze 3- of 4-daagse stedentrip hoef je namelijk helemaal niets te doen, behalve je koffer inpakken! Kies de datum waarop je wenst te vertrekken en wij regelen de rest! Met vertrek vanaf Eindhoven of Brussel Charleroi reis je naar een bestemming welke een verrassing blijft tot je de tickets van ons ontvangt. Binnenkort zit je wellicht in het vliegtuig naar Boedapest, Madrid, Milaan, Lissabon of wat dacht je van Warschau, Praag of Krakau? Ben je op zoek naar avontuur en wil je genieten van een stedentrip naar een onbekende bestemming? Wij regelen de vlucht, een goed hotel en natuurlijk een heerlijk ontbijt in de ochtend! Laat je verrassen en geniet!

Stedentrips
Mystery hotels
3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Laat je verrassen met een Europese Surprise City Trip incl. vlucht en ontbijt

Mystery City Trip
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht vanuit Eindhoven of Brussel – Charleroi
  • Verblijf in een 3*-hotel
  • Ontdek één van de vele prachtige steden die Europa rijk is
  • Tip: ook leuk om cadeau te geven!
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Mystery City Trip
Luchthavenweg 2,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Luchthavenweg 2, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in een goed 3*-hotel in een standaard tweepersoonskamer. 's Ochtends kun je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je vol energie op pad kunt gaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Voorwaarden en vluchtinformatie
  • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan. Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
  • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de luchtvaartmaatschappij van toepassing.
  • Je dient in het bezit te zijn van een identiteitskaart of een paspoort dat bij binnenkomst nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen.
  • De stedentrip is o.b.v. een 3-sterren hotel.
  • Het is helaas niet mogelijk om een voorkeur door te geven naar een bestemming waar je wel of niet heen wilt.
  • Let op: de keuze van de bestemming ligt bij Bookunited Holidays. Vluchttijden, de bestemming en het hotel kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden. De vluchttijden zijn afhankelijk van de bestemming.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! De steden die getoond worden op deze pagina zijn een kleine selectie van de mogelijke bestemmingen. Het kan echter zijn dat je naar een andere stad gaat.

  • Wanneer je vlucht vroeg in de ochtend vertrekt, kun je bij de receptie om een vroeg ontbijt of ontbijtpakket vragen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro