Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 8-daagse luxe cruise langs Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
999,-
totaal: 2030,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 8 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 8 dagen aan boord van een luxe cruise langs Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all- inclusive

De Costa Toscana is het nieuwe zusje van de Costa Smeralda en een eerbetoon aan de geschiedenis en cultuur die elke gast kan ervaren aan boord van het cruiseschip. De meer dan 70 jaar ervaring van Costa Cruises spreken voor zich en garanderen een uitgebreid en eersteklas aanbod. De focus ligt daarom nog steeds op Italiaanse gastvrijheid en de service die Costa Cruises al decennia lang kenmerkt. Een uitgebreid amusementsprogramma wordt enerzijds geboden door het theater met indrukwekkende shows en anderzijds door het kindergedeelte, zodat niets een ontspannen vakantie met je partner of het gezin in de weg staat. Er is ook een fitness-, wellness- en spa-ruimte aan boord, zodat gasten ook tijdens de cruise actief kunnen blijven en tegelijkertijd kunnen ontspannen. Het schip zal vertrekken vanuit Barcelona. Vervolgd door, Ibiza, Palermo, Civitavecchia, Savona en Marseille en weer terugkeren in Barcelona.

Cruises
8 dagen
Incl. ontbijt

STUNT! ⚡ 8-daagse luxe cruise langs Spanje, Italië en Frankrijk o.b.v. volpension of all-inclusive

Costa Toscana - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Catalonië, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht Barcelona vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Brussels Airport of Eindhoven Airport
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Ook te boeken inclusief My Drinks' drankenpakket; onbeperkt wijn, koffie, thee, cappuccino, frisdrank, sappen en selecteerde likeuren en cocktails zoals Gin Tonic en Aperol Spritz
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Inclusief hotel service charge
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Barcelona, Spanje
Vertrek om 18.00 uur

Vandaag vlieg je naar Barcelona. Het schip zal ca. 18.00 uur de haven van Barcelona verlaten. Je vakantie is nu dus écht begonnen!

Dag 2: Ibiza, Spanje
Om 08:00 zal het schip aankomen op Ibiza en weer vertrekken om 18:00 uur

Een absolute must is een bezoek aan de oude binnenstad van Ibiza-Stad (Eivissa), die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en vol zit met geschiedenis, smalle straatjes, boetieks en uitstekende restaurants. Geniet van de prachtige bezienswaardigheden, zoals Dalt Vila en de bruisende haven. Ontdek de erfenis van de jaren 60 en 70, toen Ibiza een toevluchtsoord was voor de hippiecultuur. Bezoek het dorpje San Carlos en de beroemde Hippy Market in Es Canar.

Dag 3: op zee
Vandaag breng je een dagje door op zee. Lekker relaxen of actief bezig zijn? Het kan allemaal! Dit is de perfecte dag om te ontdekken wat het schip allemaal te bieden heeft. Het schip is voorzien van zwembaden en whirlpools en een grote Spa. Vervelen? Echt niet! Oefen je dansmoves op de dansvloer of werk aan je golfskills.

Dag 4: Palermo, Sicilië, Italië
Het schip komt aan om 08:00 uur en vertrekt weer om 16:00 uur

Buongiorno Palermo! Na een rustige opstart en hopelijk een heerlijke nacht, maak je je klaar voor een dag Palermo. Waar zullen we eens beginnen...Ga je voor de high lights van de stad? Bezoek dan zeker één van de vele openluchtmarkten, of de kathedraal van Palermo. In de kathedraal zie je een mix van alle invloeden op de stad door eeuwen heen. Zoals Arabisch, Romantisch, Gotisch en Renaissance. Wil je je liever onder de lokale bevolking mengen, ga dan naar bijvoorbeeld Verdi Palermo of Castelnuovo. Op deze pleinen leeft een ware pizza-cultuur, de hele dag door is het een komen en gaan van Italianen die elkaar treffen voor een babbeltje of zoals gezegd een pizza in één van de vele restaurantjes en barretjes.

Dag 5: Civitavecchia (Rome), Italië
Aankomst om 08.30 uur en vertrek om 19.00 uur

Je hebt vandaag de tijd om Civitavecchia te ontdekken! Je meert aan in de grote haven van Civitavecchia en feitelijk sta je direct bij de uitgang van de haven in deze stad. Er is een klein aantal historische gebouwen en een klein archeologisch museum. Wil je naar het strand? Het strand met kiezelstenen ligt aan de boulevard en bevat helder water. Het strandgebied is niet heel schoon, maar lekker om even van het water te genieten op een warme dag. Rondom zijn er wat strandtenten. De afstand van Civitavecchia naar de stad Rome is ongeveer 70 kilometer. Wanneer je Rome voor een dagje wilt bezoeken is dit de ideale kans

Dag 6: Savona, Italië
Het schip komt aan om 08:30 uur en vertrekt weer om 18:00 uur

Savona ligt in de gelijknamige provincie en is de perfecte plek om even weg te zijn van lawaai en stadsdrukte. Vooral het havengebied is erg populair, strijk neer op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van de mooie jachten en de reuring om je heen. Vlakbij de haven vind je een imposante toren vanwaar je een prachtig uitzicht over de kust en de stad hebt.

Dag 7: Marseille, Frankrijk
Het schip komt aan om 08:30 uur en vertrekt weer om 18:30

Vandaag legt het schip aan in prachtig Marseille waar je de hele dag hebt om de zuid Franse stad te gaan ontdekken. Bezoek in ieder geval de oude jachthaven van de stad. Hier vind je onder andere twee eeuwenoude forten die rond 1660 onder leiding van Lodewijk XIV zijn gebouwd om de haven te beschermen tegen indringers. Ook staat hier de vuurtoren die zeker een bezoekje waard is! Natuurlijk mag een lekker koud Frans rosétje niet ontbreken als je hier bent, het stikt in de oude haven van de gezellige restaurantjes en terrasjes vanwaar je lekker kunt uitkijken over de prachtige jachten en plezierbootjes. Ook kun je hier een bezoek brengen aan de foodhallen, waar je alle lokale gerechten kunt proeven. Wie aan Marseille denkt, denkt aan de heerlijke zeepjes uit de stad. Er is zelfs een museum aan gewijd! Aan de kade van de oude haven staat een monumentaal militair arsenaal uit de zeventiende eeuw. Het gebouw is voor verschillende doeleinden gebruikt maar vandaag de dag vind je er Museé du Savon de Marseille. Het museum is volledig ingericht om je alles te leren over de karakteristieke zeep uit de Provençaalse cultuur. Natuurlijk is er een winkeltje waar je de heerlijk geurende blokken kunt kopen. (tip: leg thuis in je kledingkast een stukje neer en denk elke dag even terug aan je reis.)

Dag 8: Barcelona, Spanje
Aankomst om 08.00 uur

Vandaag kom je rond 08.00 uur weer aan in Barcelona, dit is helaas alweer de laatste dag. Vandaag vlieg je terug richting huis. Wanneer er nog genoeg tijd over is, ontdek dan Barcelona. De wereldstad Barcelona ademt passie en kunst uit. Deze stad is dé perfecte combinatie van een dag winkelen en relaxen op het strand. Het indrukwekkendst is ongetwijfeld La Sagrada Familia, de kathedraal waaraan sinds 1883 wordt gebouwd.

Afvaart 1 april 2024
Bij vertrek op 1 april 2024 zul je op dag 2 Palma de Mallorca aandoen en niet naar Ibiza gaan.

Om een goede indruk te krijgen van de Costa Toscana, bekijk je de video hieronder:

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Toscana - afvaart Barcelona
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Moll Adossat, 1, Palacruceros- Terminal D, E, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van een stuiterende tennisbal naar het geluid van een voetbal tot de loopbanden van Techno Gym. Om erna heerlijk te ontspannen in de spa, waar je geniet van de behandelingen. Hoe zit het met een gokje wagen aan de draaiende roulette tafel of jouw geluk te beproeven aan de vele fruitmachines? Iets vergeten mee te nemen aan boord of gewoon heerlijk shoppen, ook dit is mogelijk met de vele winkels aan boord. Het zijn allemaal activiteiten die jouw dag opfleuren aan boord van Costa Toscana. Vakantieplezier met het hele gezin op zee is gegarandeerd, omdat er voor ieder wat wils is aan boord. Kinderen en tieners kunnen deelnemen aan alle activiteiten die gericht zijn op verschillende leeftijdsgroepen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten. Op Costa Toscana is er een restaurant met speciale kindermenu’s. Er zijn vele verschillende menu’s in alle andere restaurants die de specialiteiten bieden, zoals de Teppanyaki, de Pummid’Oro Pizzeria en het Laboratorio del Gusto (Taste Lab), waar je kunt leren hoe je samen je eigen diner kunt maken met de chefs. Er zijn 19 bars aan boord om uit te kiezen met ieder z’n eigen sfeer. De themabars, die allemaal de beste drankjes uit Italië serveren, van aperitieven, fantastische wijnen tot aan koffie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Bij de afvaart van 01-04-2024 ga je naar Mallorca in plaats van Ibiza

Let op:

  • Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden!
  • Ook boekbaar als 1-persoonshut, deze hutten zijn echter op aanvraag en moeten door onze partner eerst worden geaccepteerd. Het kan dus zijn dat je boeking niet door kan gaan.
  • Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
  • Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten. Een paspoort is een pré, alleen als je binnen de EU blijft kan je eventueel ook met ID kaart reizen, maar wordt sterk afgeraden i.v.m. langere wachttijden tijdens de inscheping.
  • Er wordt sterk aangeraden om in het bezit te zijn van een geldige creditcard, welke geschikt is voor internationale transacties. Indien je geen creditcard hebt, informeer dan bij ons service center.
  • Het is niet mogelijk om aan boord met een pinpas te betalen en in sommige gevallen is cash geld ook niet altijd mogelijk.
  • Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter wordt het wel sterk aangeraden om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 22,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons service center.
  • De bagage voor de vluchten is niet inbegrepen.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze link.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro