Nep thema
dagen

Luxe 4*-Van der Valk hotel bij Brugge incl. upgrade

Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp
Oostkamp, West-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Ontdek in 3 dagen de prachtige omgeving van de historische stad Brugge incl. verblijf in 4*-hotel, upgrade en ontbijt!

Het luxe 4-sterren Van der Valk Brugge-Oostkamp ligt in Oostkamp, aan de rand van de historische stad Brugge. Met de mooie grachten en eeuwenoude bruggetjes is Brugge een heerlijke stad om doorheen te slenteren. Auto's worden zoveel mogelijk uit het centrum geweerd waardoor voetgangers en fietsers vrij baan hebben. De intieme eethuisjes, gezellige cafés en mooie terrassen in het stadshart nodigen je uit voor een hapje en een drankje. Het cultuuraanbod in de stad is ongekend groot. Het historische stadscentrum van Brugge ligt vlakbij, zodat het hotel het ideale uitgangspunt is voor afwisselende ontdekkingstochten en voor een kennismaking met het 'Venetië van het noorden'. Daarnaast zijn de plaatsen Gent en Antwerpen ook goed te bereiken. Natuurliefhebbers kunnen in de nabijgelegen badplaats Zeebrugge van de zee en het strand genieten.

Nep thema
dagen

Luxe 4*-Van der Valk hotel bij Brugge incl. upgrade

Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp
Oostkamp, West-Vlaanderen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Gratis upgrade naar Comfort kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 32,00 p.p.
  • Luxe 4-sterrenhotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Op zoover beoordeeld met een 8,6!
  • Hotel aan de rand van het historische Brugge gelegen
  • Tip: bezoek Prinselijk Begijnhof of Museum Salvador Dalí
Brugge

De Middeleeuwse stad Brugge behoort tot de meest bezochte plaatsen in België. De historische stad heeft veel cultureel erfgoed waardoor toeristen uit zowel binnen- als buitenland de stad massaal bezoeken. Niet voor niets dat de historische binnenstad van Brugge in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Wie het centrum van Brugge bezoekt zal het opvallen dat de binnenstad haar uitstraling voor een zeer groot deel heeft weten te behouden. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de oude gebouwen, straten en pleinen. Brugge is echter meer dan alleen een verzameling mooie gebouwen, pleinen en straten. Het is bovenal een stad waar het Bourgondische leven nog steeds een belangrijke plaats inneemt. Zoals het een goed Bourgondiër betaamd kun je in Brugge volop genieten van heerlijke spijzen en dranken. Voor liefhebbers van chocolade is de stad helemaal een walhalla. Je kunt hier heerlijke chocoladeproducten kopen van meer dan vijftig lokale chocolatiers!

Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp
Kapellestraat 146,
Oostkamp, België
Kaart
Kapellestraat 146, Oostkamp, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren Van der Valk Brugge-Oostkamp is gevestigd in een statig landhuis en beschikt over stijlvol ingerichte hotelkamers. Deze kamers zijn standaard voorzien van een minibar, televisie, telefoon, airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, toilet en een föhn. Ontbijten, lunchen en dineren doe je in het sfeervolle restaurant Cruydenhove. In dit landhuis geniet je volop van culinaire gerechten. Voor een lekker drankje, cocktail of wijntje kun je terecht in de intieme hotelbar Bellini van het hotel. Kom ook helemaal tot rust in de sauna en whirlpool van de wellnessruimte in het hotel. Span je je liever in, bezoek dan de moderne fitnessruimte waar diverse sporttoestellen voor je klaar staan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Brugge

Steden
Brugge

De middeleeuwse binnenstad van Brugge staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De moderne tijd is hier op een mooie manier samengevloeid met de historische elementen van de stad.

Museum Salvador Dali

Musea
Markt 7

In het Brugse kunstcentrum Oud Sint-Jan, is veel kunst te bewonden van Salvador Dali.

The Chocolate Museum

Musea
Wijnzakstraat 2

The Chocolate Museum, ook wel Choco-Story genoemd, is een museum dat geheel gewijd is aan chocolade en de geschiedenis ervan. Zelfs een gesprek met een echte chocolade-expert is mogelijk.

Zeebrugge

Steden, Stranden
Zeebrugge

Zeebrugge is een internationale haven, familievriendelijk kuuroord en de 'vis hoofdstad' van België. De badplaats is verbonden met Brugge door middel van het Boudewijnkanaal. Geniet hier van het strand het gehele jaar door!

Gent

Steden
Gent

Gent is toegankelijk en compact. Een groot deel van de historische binnenstad is autoluw of zelfs autovrij.

Antwerpen

Steden, Bezienswaardigheden
Sint-Katelijnevest 68

Als je Antwerpen bezoekt, zul je vrijwel eerst terechtkomen in de historische binnenstad. Hier vind je vooral winkels, restaurants en bars. Bezoek in Antwerpen het MAS en de Onze-Lieve-Kathedraal.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op: van 22 januari t/m eind juni 2018 vinden er werkzaamheden plaats in het hotel. De werkzaamheden zullen voornamelijk aan de ingang van het hotel plaats vinden waardoor de hoofdingang tijdelijk niet bereikbaar is. De receptie zal verplaatsen naar de voorkant van het hotelgebouw. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen ca. 7:30 en 17:00 uur. Mogelijk is er geluidsoverlast.

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro