Formule 1: Grand Prix
dagen

Weekendticket F1: Grand Prix van Abu Dhabi incl. hotel, transfer en ontbijt

Movenpick Jumeirah Lakes Towers
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Weekendticket F1: Grand Prix van Abu Dhabi incl. hotel, transfer en ontbijt

De Grand Prix in Dubai, een unieke ervaring! Brommende motoren, piepende banden en de rubberen bandengeur, dat is wat je dit weekend tegemoet komt tijdens deze reis naar Dubai. Op zaterdag beleef je de kwalificatie en op de zondag is het moment van de waarheid en ben je bij de laatste race van het seizoen. Tijdens je verblijf in het 5*-Movenpick Jumeirah Lakes Towers is het volop genieten van het zwembad en alle luxe. Je loopt zo het prachtige strand op waar je heerlijk kunt relaxen en even volledig kunt genieten.

Formule 1: Grand Prix
dagen

Weekendticket F1: Grand Prix van Abu Dhabi incl. hotel, transfer en ontbijt

Movenpick Jumeirah Lakes Towers
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x weekendticket (2 dagen) voor de Grand Prix van Abu Dhabi (staanplaatsen)
  • Retour transfer zaterdag en zondag naar het circuit
  • Tip: laat je verrassen door de prachtige omgeving
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma er uit?

Circuit
De Grand Prix wordt gereden op het Yas Marina Circuit dat is gelegen in het prachtige Abu Dhabi. Tijdens deze race zullen ze 58 rondes maken dat een totaal is van 5.281 kilometers. Deze race is dan ook gelijk de laatste race van het seizoen. Gaat dit net zo spannend worden als afgelopen seizoen?

Zaterdag 19 november, kwalificatie
Je begint je dag met een heerlijk ontbijt in het hotel en zult vertrekken met de transfer naar het circuit. Vandaag is het tijd voor de kwalificatie, een spannend moment. Wie komt er vooraan te staan tijdens de start va de race en wie achteraan? Hier kom je vandaag achter.

Zondag 20 november, dag van de race
Vandaag is het dan zover, het moment van de waarheid. De Grand Prix van Abu Dhabi 2022 gaat nu écht beginnen. Na het ontbijt in het hotel vertrek je met de transfer richting het circuit, waar je deze dag doorbrengt. Je zult je ogen uitkijken en hopelijk getuige zin van een prachtige race met een mooie uitkomst. Een dag om nooit meer te vergeten!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Movenpick Jumeirah Lakes Towers
Cluster A – Jumeirah Lakes Towers,
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Kaart
Cluster A – Jumeirah Lakes Towers, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 5*-Movenpick Jumeirah Lakes Towers is gelegen in Dubai en direct bij het strand. Het circuit van de Grand Prix van Abu Dhabi is gelegen op ca. 90 km van het hotel. Het hotel beschikt over een restaurant, bar, buitenzwembaden en fitnessruimte. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust van een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Walk

Eten en drinken, Wijken
The Walk

Langs het strand in de wijk Dubai Marina ligt de boulevard The Walk. Hier wandelt u langs tientallen terrassen terwijl op de straat de dure bolides langzaam cruisen om gezien te worden.

Aquaventure Waterpark

Dierentuinen en aquaria
Atlantis, Crescent Road,the Palm Jumeira

Aquaventure is een mooi opgezet waterpark. U kunt in het bij het complex behorende Dolphin Bay ook zwemmen met dolfijnen, uiteraard tegen betaling.

Desert Safari

Outdooractiviteiten
Al A'amal Street

De leukste manier om de woestijn te ontdekken is door middel van een desert safari. Met vierwielaangedreven auto’s trekt u de woestijn in, vaak voorafgaand door quad te rijden of kameel.

Burj Khalifa

Bezienswaardigheden
1 Sheikh Mohammed Bin Rashid Blvd

Het hoogste gebouw ter wereld, Burj Khalifa, is met een totale hoogte van 828 meter zeer nadrukkelijk aanwezig in Dubai. De toren is geïnspireerd op woestijnbloem Hymenocallis.

Dubai Mall

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

Met meer dan 1200 winkels, ruim 14 duizend parkeerplaatsen en ruim een half miljoen vierkante meter winkeloppervlakte is de Dubai Mall het allergrootste winkelcentrum ter wereld.

Winkelen

Shoppen
Financial Centre Road,downtown Dubai

'Shop till you drop': dat is Dubai! Het ene winkelcentrum is nog indrukwekkender dan het andere. Grote shopping malls zijn Dubai Mall, de Mall of the Emirates en Festival City.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

  • Reizen (vlucht) is op eigen gelegenheid!

Let op
Als je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, heb je een geldig paspoort nodig waarmee je je kunt identificeren. Je paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Let op: met een nooddocument kun je NIET reizen naar Dubai.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro