Paasspecials
Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! ⚡️Luxe 4*-designhotel op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Roode Schuur
Nijkerk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,45
totaal: 148,65 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 119 aankomstdagen beschikbaar!
MEGA DEAL! ⚡️Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een luxe 4*-designhotel op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Roode Schuur ligt in het Gelderse Nijkerk, aan de rand van het centrum. Dit luxe en moderne designhotel is landelijk gelegen op de natuurrijke Veluwe. Een ideale uitvalbasis voor een paar dagen genieten op de Veluwe! Volg één van de vele wandel- en fietsroutes, maak een uitstapje naar het Dolfinarium of ga een dagje winkelen in Amersfoort! Na een actieve dag in de bossen kun je heerlijk ontspannen in de sauna van het hotel of tijdens een massage. De massages in het hotel worden uitgevoerd door IQ Balance en kunnen op afspraak geboekt worden. Kortom, een overnachting bij Hotel De Roode Schuur biedt garantie voor een ontspannen weekend!

Paasspecials
Veluwe
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

MEGA DEAL! ⚡️Luxe 4*-designhotel op de Veluwe incl. ontbijt

Hotel De Roode Schuur
Nijkerk, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 14,95 p.p.p.d.
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Rituals producten in de badkamer
  • Ga lunchen, dineren of borrelen bij naastgelegen Moeke Nijkerk
  • Hotel landelijk gelegen op de Veluwe
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,1!
  • Hotel gelegen op slechts 25 minuten rijden van Amersfoort
  • Tip: bezoek N.P. de hoge Veluwe of ga shoppen in Amersfoort
Meer over Nijkerk

De stad Nijkerk kent een rijke geschiedenis. De stad is al honderden jaren oud. Ontdek de eeuwenoude elementen tijdens een stadswandeling met een ervaren gids. Dit is echt een must! Deze wandelingen duren ongeveer een half uur. Ook is het mogelijk om daarbij ook de toren van de Grote Kerk te beklimmen. De stralend witte toren van deze kerk is uitgeroepen tot mooiste kerktoren van heel Nederland! Ook leent de stad zich goed voor een paar uur rondstruinen en winkelen. Daarnaast is het plein in Nijkerk bezaaid met gezellige terrasjes, plof hier neer voor een lekker verfrissend drankje. Wanneer je liever een dagje gaat winkelen is Amersfoort een echte aanrader. Deze stad is groter dan Nijkerk en heeft een compleet aanbod. Ook deze stad, ontstaan in de 13e eeuw, kent een interessante geschiedenis. Meer een natuurliefhebber? De omgeving van Nijkerk leent zich perfect voor een mooie wandeling of een lange fietstocht. Deze routes leiden je langs de mooiste natuurgebieden en de gezelligste dorpjes. In het hotel kun je terecht voor de mooiste samengestelde routes.

Hotel De Roode Schuur
Oude Barneveldseweg 98,
Nijkerk, Nederland
Kaart
Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel De Roode Schuur beschikt over stijlvol ingerichte suites. De suites zijn ingericht in vier thema’s en zijn voorzien van twee bedden, een flatscreen televisie, bureau, airconditioning, gratis Wi-Fi en een badkamer met dubbele wastafel, royale douche en haardroger. Start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor de lunch en het diner kun je terecht in het trendy restaurant, dat nog karakteristieke eigenschappen van de boerderij bevat. Hier geniet je van seizoens- en streekgebonden gerechten met biologische producten.

Je kunt gebruik maken van de sauna voor € 11,00 per kamer per uur.

Uitchecken van maandag t/m vrijdag tot 11:00 en op zaterdag en zondag t/m 12:00

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Strand Nulde

Stranden
Strandboulevard 11

Recreatiegebied Strand Nulde is een heerlijke locatie voor een ontspannen dag. Wandel door het mooie gebied of neem bij mooi weer een duik in het water.

Sauna Drôme

Spa en Wellness
Tolweg 13

Midden in de natuur van de Veluwe ligt Sauna Drôme. Traditionele Finse houten sauna’s, omsloten door dennenbomen en gelegen aan bosmeren, geven u de authentieke Finse beleving.

Amersfoort

Steden
Amersfoort

In de vele monumenten, straatjes en grachten voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. Je kunt heerlijk winkelen in het centrum of pak de fiets en verken de natuur!

Belangrijke informatie

Let op! Je kunt tot 22.00 uur inchecken bij het hotel.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro