Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de wereldstad Parijs incl. ontbijt

Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,-
totaal: 154,21 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 111 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in de historische wereldstad Parijs incl. 4*-hotel met ontbijt

Parijs is een romantische stad en er is veel te bezichtigen en te doen. Bewonder de collectie van het Louvre of bezoek het beroemde Cimetière du Père-Lachaise. Vergeet ook niet het sprookjesachtige park Disneyland Parijs te bezoeken en geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de Eiffeltoren. De stad telt vele luxe en gezellige winkeltjes, dus hou je van shoppen dan kom je hier zeker aan je trekken. Wil je zoveel mogelijk zien, vergeet niet om een stadstour te maken waarbij de populaire trekpleisters worden aangedaan. In de avond, wordt de skyline verlicht door de Eiffeltoren met zijn duizenden sprankelende lichtjes. Neem de pracht en magie van het hoogste gebouw van de Franse hoofdstad in je op tijdens een korte wandeltour. Laat ook eens een portret tekening van jezelf maken door een van de vele kunstenaars op het Place du Têrtre.

Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de wereldstad Parijs incl. ontbijt

Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gelegen op 10 min. loopafstand van het station Chatillon - Montrouge
  • Met de metro ben je in circa 16 minuten op de Champs-Élysées
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de verlichte Eiffeltoren in de avond voor extra sfeer
  • Tip: huur fietsen om zo de stad te bezichtigen
Tips in Parijs

Begraafplaats Père Lachaise
Een begraafplaats is waarschijnlijk niet het eerst waar jij aan denkt tijdens een stedentrip, maar deze is zeker de moeite waard! Het is gelegen in het 20e arrondissement met vanaf de metro halte nog enkele minuten lopen. Het is niet alleen de grootste begraafplaats van Parijs, maar ook nog eens de meest bezochte van de wereld met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar! Er liggen hier meerdere beroemdheden begraven, waaronder Jim Morrisen en Oscar Wilde.

Bekijk de lichtshow bij de Eiffeltoren
Overdag is de Eiffeltoren niet verlicht, maar 's avonds krijgt hij een prachtige gouden uitstraling! Elk uur, voor 5 hele minuten lang, kun je de Eiffeltoren zien schitteren met flikkerende lichtjes. Op een heldere avond kun je de show vanuit vele plekken in de stad bekijken, vrijwel overal langs de rivier de Seine in het centrum van Parijs.

Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions
122 Avenue Pierre Brossolette,
Parijs, Frankrijk
Kaart
122 Avenue Pierre Brossolette, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers in het Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions hebben een flatscreen-tv en bieden de mogelijkheid tot het gebruik van gratis Wi-Fi. Elke kamer in het Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions heeft een airco, een eigen badkamer en is bereikbaar met een lift. Dagelijks wordt er een ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtzaal, die uitkijkt op de tuin aan de achterzijde van het hotel. Het Mercure Paris Malakoff Parc des Expositions biedt een gezellige bar aan, roomservice en er is een 24-uursreceptie. Er stoppen 2 bussen op loopafstand van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

L'Arc de Triomphe

Bezienswaardigheden, Cultuur
L'arc De Triomphe De L'etoile

De l'Arc de triomphe staat aan de bekende Champs d'Elysées en is een ware trekpleister. De l'Arc de Triomphe is ontworpen door de bekende Franse ontwerper Jean-François Chalgrin.

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 8.13 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro