Fletcher Specials
dagen

Verblijf midden op de Veluwe incl. diner

Fletcher Hotel Beekbergen - Apeldoorn
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 3 dagen midden op de Veluwe nabij Apeldoorn en Zutphen incl. ontbijt en een 3-gangen keuzemenu

Natuurliefhebbers zijn bij Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen-Apeldoorn aan het juiste adres! Het hotel bevindt zich op een schitterende locatie midden in de natuurrijke omgeving van de Veluwe. De unieke omgeving van dit hotel in Beekbergen draagt bij aan een succesvol verblijf. Geniet bijvoorbeeld van de natuurrijke en heuvelachtige omgeving tijdens een aangename fiets- of wandeltocht. Er zijn oneindig veel mooie routes! Tevens is het hotel in Beekbergen omgeven door vele bekende attracties zoals het Kröller-Müller Museum, Burgers’ Zoo en kinderpretpark de Julianatoren. Voor een dagje shoppen kun je naar Apeldoorn en Arnhem!

Fletcher Specials
dagen

Verblijf midden op de Veluwe incl. diner

Fletcher Hotel Beekbergen - Apeldoorn
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen keuzemenu
  • Hotel gelegen midden op de prachtige Veluwe!
  • Vele attracties in de nabije omgeving gelegen
  • Mogelijkheid om fietsen en e-bikes te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: fiets door N.P. De Hoge Veluwe
Wat is er te doen in Apeldoorn?

Op slechts een paar kilometer van het hotel bevind je je al in de gezellige stad Apeldoorn. De stad is rijk aan leuke plekjes die jij kan gaan bezoeken tijdens jouw verblijf! Zo kun je het paleis bezoeken waar de oranjes lang gewoond en gewerkt hebben. Aapjes spotten bij de Apenheul of klimmen en klauteren in het Klimbos. Natuurlijk kan een dagje shoppen niet ontbreken! Veel grote winkelketens zitten in de binnenstad.

Fletcher Hotel Beekbergen - Apeldoorn
Schalterdalweg 18,
Beekbergen, Nederland
Kaart
Schalterdalweg 18, Beekbergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Verblijf in het comfortabele Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn dat zich bevindt op een prachtige locatie midden in de natuurrijke omgeving van de Veluwe. De unieke omgeving en de vele ontspanningsfaciliteiten van het hotel dragen bij aan een succesvol verblijf. Ga lekker een dagje winkelen in Arnhem of bezoek het bekende Paleis 't Loo met het Kroondomein Het Loo in Apeldoorn. Bij binnenkomst van het hotel kunt je, zodra je bent ingecheckt, meteen door naar je hotelkamer met gratis Wi-Fi, een televisie, telefoon, eigen badkamer met een bad en/of douche en toilet. Start de dag op de Veluwe met een heerlijke maaltijd in de ontbijtruimte. ’s Avonds wordt je door de ervaren chef-kok van Restaurant Beekbergen-Apeldoorn getrakteerd op culinaire streek- en seizoen specialiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

Kröller Müller Museum

Musea
Houtkampweg 6

Breng een bezoekje aan het Kröller Müller museum en bewonder de kunst van 's werelds bekendste kunstenaars. Ook beschikt dit museum over één van de grootste beeldentuinen van Europa.

Thermen Bussloo

Spa en Wellness
Bloemenksweg 38

Geniet van een heerlijke massage of pak je rust in de sauna, Thermen Bussloo biedt vele mogelijkheden!

Nationaal Park Veluwezoom

Natuur & Parken
Heuvenseweg 6A

Het oudste Nationale Park van Nederland, hoge toppen zoals de Posbank, eindeloze heidevelden, wild spotten en duizelingwekkende haarspeldbochten. Maar ook: gezellige dorpen, imposante landgoederen en de kronkelende rivier de IJssel. Genoeg te ontdekken en beleven.

Veluwsche Stoomtreinmaatschappij

Tours & activiteiten
Laan Van Mensenrechten

Altijd al een ritje willen maken in een echte stoomtrein? Dat is mogelijk! De stoomtreinmaatschappij rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en geeft je een inzicht in hoe het vroeger was om met de trein te gaan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro