Nep thema
dagen

Overnachten aan boord van ss Rotterdam

ss Rotterdam by WestCord
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Uniek overnachten aan boord van het voormalige cruiseschip ss Rotterdam incl. diner!

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' en beleef de authentieke sfeer. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bewonder de diverse kunststukken die afkomstig zijn van het schip en ontdek alles over de scheepvaart!

Nep thema
dagen

Overnachten aan boord van ss Rotterdam

ss Rotterdam by WestCord
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen incl. uitgebreid ontbijt
  • Upgrade naar Superior Room
  • 3-gangen verrassingsdiner t.w.v. € 32,50 p.p.
  • Voormalig cruiseschip van de Holland Amerika Lijn
  • Gratis gebruik van Wi-Fi aan boord van het schip
  • Centrale ligging in Rotterdam
  • Op Zoover beoordeeld met een 8,2!
  • Tip: bezoek Markthal Rotterdam of ga lekker winkelen
Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en wordt u verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. In de stad staan spectaculaire, ultramoderne hoogbouw en historische havengebouwen zij aan zij. Jaarlijks dienen zich allerlei grote en kleine festivals aan en breidt het aanbod aan attracties zich uit. Regelmatig openen nieuwe restaurants, cafés en clubs hun deuren. Gerenommeerde musea blijven boeien met spraakmakende tentoonstellingen. Het winkelaanbod groeit met de dag en op en aan het water is van alles te beleven, van vaartochten tot gezellige terrassen. Dat maakt Rotterdam tot een stad die u steeds opnieuw kunt ontdekken.

ss Rotterdam by WestCord
3e Katendrechtse Hoofd 25,
Rotterdam, Nederland
Kaart
3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Alle 576 originele 'hutten' van het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren 50. Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat je er echt helemaal uit bent. Ondanks dat het schip niet gaat varen stap je in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de entourage van de fifties: het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen! Alle kamers zijn voorzien van zitgelegenheid, bureau, kaptafel, minibar, airconditioning, laptop kluis, televisie, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche en toilet. Enkele kamers zijn rolstoeltoegankelijk.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Oude Haven Rotterdam

Bezienswaardigheden, Cultuur
Geldersekade

Deze haven stamt uit de 14e eeuw en is de oude haven van de stad. In de Oude Haven liggen veel historische schepen van het Havenmuseum in Rotterdam afgemeerd.

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Belangrijke informatie
  • Let op! Het verassingsdiner vindt plaats in het Lido Restaurant op de dag van aankomst om 18.00 uur.
Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro