Nep thema
dagen

Ontspan op de Veluwe incl. entree Veluwse Bron

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
2 dagen op de Veluwe nabij Apeldoorn incl. 1 dag toegang tot Wellnessresort Veluwse Bron

Met dit arrangement kom je helemaal tot rust in Wellnessresort Veluwse Bron. Geniet hier van alle wellnessfaciliteiten en voel jezelf weer als herboren. 's Avonds keer je terug in het 3-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het hotel is gelegen in het knusse dorpje Beekbergen, midden in het groene hart van de Veluwe. Het hotel is een perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in de natuur met gezellige steden in de omgeving. Met ca. 15 minuten rijden sta je in Apeldoorn. Breng hier een bezoek aan Paleis het Loo of ga lekker winkelen. Maar ook Arnhem en De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum zijn een bezoek waard.

Let op: de entreetickets voor het wellnessresort ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar het wellnessresort. Zonder tickets kun het wellnessresort naar keuze niet in. Je ontvangt de tickets uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. De boeking is helaas niet te annuleren!

Nep thema
dagen

Ontspan op de Veluwe incl. entree Veluwse Bron

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Beekbergen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting o.b.v. logies
  • 1 dag toegang tot de Wellnessresort Veluwse Bron t.w.v. € 33,50 p.p.
  • Onbeperkt gebruik van showergel, shampoo en scrubzout
  • Deelname aan opgiet- en klankschaalsessies o.b.v. beschikbaarheid
  • Wellnessresort Veluwse Bron ca. 20 min. rijden van hotel gelegen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Gelegen op slechts 15 min. rijden van het centrum van Apeldoorn
  • Tip: bezoek Paleis het Loo of ga een dagje shoppen in Apeldoorn
Wellnessresort Veluwse Bron

De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle middenin de mooie Veluwse natuur. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een groot landgoed met een enorme diversiteit aan sauna- en wellnessfaciliteiten. De kuurtuin, gelegen aan een prachtig meer, is een waar paradijs. Sfeervol en knus door alle houten huisjes van het wellnessdorp. In ieder huisje kun je een andere sauna vinden. De Veluwse Bron is door een slimme indeling met veel privacy bovendien zeer geschikt voor mensen die voor de eerste keer naar een sauna gaan.

De entree is altijd inclusief:

  • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van showergel, shampoo en scrubzout
  • Deelname aan opgiet- en klankschaalsessies o.b.v. beschikbaarheid.

Praktische info
Badjas, handdoek & slippers:
Het gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze mag je zelf meenemen, maar zijn ook te koop of te huur bij het resort.

Badkledingdag
Wil je liever in badkleding van de sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten genieten? Dat kan! Iedere maandag en iedere laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron.

Op een badkledingdag houd je in alle faciliteiten je badkleding aan. Op deze manier kun je onze sauna’s op een andere manier ontdekken. De kleedruimtes van de Veluwse Bron beschikken ook over kleedhokjes waar je alle privacy hebt bij het omkleden.

In de restaurants, de loungeruimtes, de rustruimtes, het paviljoen en op de terrassen is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht. Mocht je zelf geen badjas hebben, dan kun je deze ook bij ons huren.

Wanneer is het badkledingdag bij de Veluwse Bron?
Januari 2018:
Maandag 8, 15, 22, 29 en zondag 28

Februari 2018:
Maandag 5, 12, 19, 26 en zondag 25

Maart 2018:
Maandag 5, 12, 19, 26 en zondag 25

April 2018:
Maandag 2, 9, 16, 23, 29 en zondag 30

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos
Arnhemseweg 520,
Beekbergen, Nederland
Kaart
Arnhemseweg 520, Beekbergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos is gelegen midden in het groene hart van De Veluwe, nabij het gezellige centrum van Beekbergen. Alle kamers van het hotel beschikken standaard over een telefoon, televisie en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. ’s Morgens kun je bij Fletcher Hotel Het Veluwse Bos terecht voor het ontbijt(buffet). En ook is het mogelijk om te genieten van culinaire hoogstandjes tijdens de lunch en het diner in het restaurant van het hotel. Na een gezellige dag in Beekbergen en omgeving kun je in het café plaatsnemen voor een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Veluwsche Stoomtreinmaatschappij

Tours & activiteiten
Laan Van Mensenrechten

Altijd al een ritje willen maken in een echte stoomtrein? Dat is mogelijk! De stoomtreinmaatschappij rijdt tussen Apeldoorn en Dieren en geeft je een inzicht in hoe het vroeger was om met de trein te gaan.

Park Berg en Bos

Natuur & Parken
J C Wilslaan 21

In Park Berg en Bos kunt u heerlijk wandelen. In het park van ruim 250 hectare treft u authentieke planten, bomen en dieren van de Veluwe. Het totale netwerk telt tientallen kilometers wandelplezier.

Koninklijk Apeldoorn

Steden
Apeldoorn

Tot 1975 was Paleis het Loo het thuis van de 'royals'. Nu is het één van de bekendste musea van ons land. In 2022 kreeg Het Loo een flinke opknapbeurt. Verder is Apeldoorn een stad omgeven door bossen en heidevelden. Hier vind je vele wandel- en fietspaden in de omgeving. Stap op de fiets om de nieuwe Royal Ride uit te proberen, die voert langs koninklijke locaties in en rond Apeldoorn. Het centrum van Apeldoorn heeft een gevarieerd winkelaanbod.

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Musea, Outdooractiviteiten, Cultuur
Houtkampweg 13

Nationaal Park de Hoge Veluwe is een natuurpark in de provincie Gelderland, gesticht in 1935. Het park biedt natuur, kunst en historie. Hierbij is het mogelijk om het landschap te ontdekken per fiets of te voet.

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

Apenheul

Dierentuinen en aquaria
J.c. Wilslaan 21

In dit groene dierenpark vindt u bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft los tussen de bezoekers! Ontmoet ook de slimme orang-oetans en de speelse bonobo’s.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

ma-vr 07:00-23:00 / za-zo 08:00-23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro