Van der Valk specials
dagen

FLASHDEAL ⚡ 4*-Van der Valk hotel Nijmegen - Lent incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL ⚡ 4 dagen in top beoordeeld 4*-Van der Valk in het Rijk van Nijmegen incl. ontbijt

Tijdens je verblijf in het 4-sterren hotel Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent mag een bezoek aan het centrum van Nijmegen (de oudste stad van Nederland) niet ontbreken. Ga een dagje winkelen en struin door de historische stadsgedeeltes met unieke winkels en speciaalzaken. Bezoek ook de Sint-Stevenskerk en –toren. De kerk beheerst al eeuwenlang het silhouet van de stad. In de kerk kun je luisteren naar het orgelspel, rondleidingen volgen en daarnaast kun je de kerk beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad en de Waal! Bezoek ook museum Het Valkhof, wandel door het moderne stadspark het Kronenburgerpark en bezoek de Waalkade met de vele cafés met terrassen met uitzicht op voorbijvarende schepen. Rondom Nijmegen liggen de meest prachtige natuurgebieden. Ontdek het Rijk van Nijmegen, de Ooijpolder en Het Nationale Park de Hoge Veluwe! Ook een fietstocht door de natuurrijke omgeving behoort tot de mogelijkheden.

Let op: nog te boeken t/m 26 oktober!

Van der Valk specials
dagen

FLASHDEAL ⚡ 4*-Van der Valk hotel Nijmegen - Lent incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in een Comfort- of Hoekkamer
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 45,00 p.p.
  • Vrij gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,8!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: huur fietsen en verken de mooie omgeving
Het Rijk van Nijmegen

Het Rijk van Nijmegen bestaat uit verschillende natuurgebieden, elk met een eigen gezicht. De betoverende natuur van de Overasseltse en Hatertse Vennen, het Groesbeekse bos waar je je volop kunt vermaken en de variatie in heidesoorten van het Heiderijk.

Overasseltse en Hatertse Vennen
In de Overasseltse en Hatertse Vennen heeft elk jaargetijde zijn eigen kleur en geur. In de herfst overheerst de rode gloed van planten en loof. ‘s Zomers wuiven de pluimen van wollegras en veenpluis in de wind. Dennengeur prikkelt de neus. ’s Winters geeft het landschap zijn uitgestrektheid prijs. Maar de glooiende rivierduinen, donkere vennen en heide zijn elk seizoen mooi. Speuren naar dassensporen kan ook altijd. Loop een van de uitgezette routes, bezoek de kapel met de Koortsboom, verken het gebied te paard of ontdek de grote verscheidenheid aan dieren die hier leven.

Groesbeekse Bos
Het Groesbeekse Bos in het Rijk van Nijmegen is in alle seizoenen een bezoek waard. Geniet van herfsttinten, zonovergoten heide of misschien wel idyllisch besneeuwde bomen. Het is hier heerlijk voor wandelaars, ruiters, mountainbikers, fietsers en honden met hun baasje. Er zijn veel uitgezette routes, speelweides, picknickplaatsen en andere mogelijkheden om te genieten van de fraaie Groesbeekse natuur.

Heiderijk
Staatsbosbeheer werkt samen met andere terreinbeheerders binnen project Heiderijk Nijmegen Mook. Zo draagt Staatsbosbeheer bij aan een mooi en gevarieerd heidegebied waar specifieke heidesoorten zich thuis voelen. Het project zorgt er bovendien voor dat verschillende natuurgebieden weer met elkaar verbonden worden. Dat is belangrijk voor plant en dier.

Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent
Hertog Eduardplein 4,
Nijmegen, Nederland
Kaart
Hertog Eduardplein 4, Nijmegen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 hotelkamers, een restaurant, Lola's Bar, vergader-, congres- en feestfaciliteiten, een fitness, wellness en parkeergarage. De keukenbrigade van het hotel verzorgt dagelijks het ontbijt, lunch en diner onder leiding van chef-koks Niels van Niersen en Nik van de Coevering. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden, pure producten, vaak streekgebonden en waar mogelijk biologisch. Eet, drink en geniet! In de lichte Comfort hoekkamers staat het tweepersoonsbed midden in de kamer, zodat je vanuit bed een prachtig uitzicht hebt! Daarnaast beschikt de Comfort hoekkamer over een koelkast, kluis, koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie, airconditioning, apart toilet en een open badkamer met regendouche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

MuZIEum Nijmegen

Musea
Keizer Karelplein 32H

Middels uiteenlopende tentoonstellingen en activiteiten kun je hier kennis maken met het leven van visuele gehandicapte mensen.

Het Afrikamuseum

Musea
Postweg 6

Dit museum geeft een beeld van de rijke traditie en cultuur in verschillende bevolkingsgroepen in Afrika door middel van kunst en gebruiksvoorwerpen.

Heuvels Rijk van Nijmegen

Natuur & Parken
Groesbeekse Bos

Stel zelf routes samen via het wandelknooppuntennetwerk 'Wandelen Rijk van Nijmegen' of loop één van de prachtige routes, zoals 'Wandelroute Heumensoord', ‘N70 Wandelroute’.

Kasteel Doornenburg

Kastelen
Kerkstraat

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar je heerlijk een dagje met de familie kunt vertoeven. Je kunt het kasteel (de hoofdburcht) alleen middels een rondleiding bezichtigen. De voorburcht (de binnenplaats) van het kasteel is vrij toegankelijk.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro